HIZLI, SAĞLIKLI VE GELİŞEREK ZAYIFLAMA

GELİŞEREK ZAYIFLAMA FELSEFESİ

HIZLI ZAYIFLAMASon alınan gıdaların elektro manyetik etkisi; 3 gün önce yenilen hamburgerin 3 gün sonra bile etkisinin olabileceği hiç aklıma gelmezdi! Çok masum olarak gördüğümüz gıdaların sonraki günlerde açlık hissini doğurabileceği fikri hem akıl almaz hem ürkütücü! Kilo almak ve bu alınan kiloları verememek hem basit hem de bir o kadar komplike demek oluyor bu durumda. Durum böyleyken, sırf lezzetli diye sonunu düşünmeden yediğimiz yiyeceklerin acısını, bedelini kendimize vücudumuza ödetmemeliyiz. Artık kalori hesabı yapmamayı, beynimizde oluşan açlık hissinin giderilmesinin elimizde olduğunu, bu kiloların bizim kaderimiz ya da iradesizliğimiz olmadığını, bunun altında yatan farklı faktörler olduğunu öğrendim. Açlık hissinin giderilmesinin benim elimde olduğunu, beynimi istediğim gibi eğitebileceğimi biliyorum. Böyle durumlarda dışarı çıkar gezerim, meditasyon yaparım, nefes egzersizleri yaparım ya da su içerim:)

Diyetlerden sonra ya da diyet yapmadan önce açlık hissi uyanır bende. Diyete başlamadan çatlayana kadar yerdim ya da yaptığım diyetten sonra verdiğim birkaç kiloyu kısa zamanda geri alırdım. Ayrıca fazla karbonhidrat yediğim günü izleyen günlerde de karbonhidratlı yiyecekler yeme hissi uyanırdı bende.  Demek ki bunun altında yatan bu açlık hissiymiş.

GELİŞEREK ZAYIFLAMAKİÇİN SİZ DE İNCELEYİN

Hizmet anlayışı, çözüm odaklı uygulamaları, Takip Kontrol yoğunluğu, Müşteri memnuniyeti ve  % 100 sonuç odaklı çalışmaları ile  sektöründe Dünya’nın en başarılı zayıflama sistemi.

İncelemek için TIKLAYINIZ.

————————————————————————————————————–

Zayıflama diyetleri konusunda aradığınız her şeyi bu sitede bulabilirsiniz. Zayıflama diyetleri ile zayıflayanlar, en etkili zayıflama diyetleri, en hızlı zayıflama diyetleri, zayıflayanların kullandığı diyetler, zayıflama diyet başarıları ve zayıflama diyetleri konusunda her şey bu sitede. Siz de diyetle zayıflamayı düşünüyorsanız, hangi diyeti denemeniz gerektiğini bu siteden öğrenebilirsiniz.

Yorum bırakın